Iets nieuws creëren op een braakliggend terrein of perceel met een oud of vervallen object is de uitdaging die projectontwikkeling leuk en interessant maakt. Een plan ontwikkelen voor een unieke locatie is een kick, de berichten dat het project volledig verkocht is verslavend…

Op het gebied van projectontwikkeling van woningbouw en kleinschalige bedrijfsgebouwen werken we samen met vaste partners die onze kijk op ontwikkeling begrijpen. Grote gebieden met standaard rijtjeshuizen zullen we niet zo snel ontwikkelen, onze kracht ligt eerder in het ontwikkelen van kleinschalige projecten in binnenstedelijke gebieden. Ook herontwikkeling van bestaand vastgoed van bijvoorbeeld kantoor naar aantrekkelijke appartementen is een belangrijk onderdeel van onze kijk op deze branche.

Waarom nieuwbouwen als er ook leegstaande objecten zijn die met wat aanpassingen geschikt gemaakt kunnen worden voor woningen. Afhankelijk van de locatie kunnen dit goedkope studenten / starterswoningen zijn tot topsegment appartementen midden in het centrum van grote en aantrekkelijke steden.

Kortom ook voor de ontwikkeling van uw project bent u bij KPI-Projecten aan het juiste adres. Bent u geïnteresseerd, laat dan een bericht achter via de website of neem direct contact met ons op via de e-mail.

Neem nu contact op