Een bouwproject in welke vorm dan ook verdient een professionele aanpak. KPI-Projecten kan voor u als opdrachtgever het gehele traject begeleiden. Op deze manier wordt u als opdrachtgever ontzorgt en verzekert u zich van een deskundig en gestroomlijnd bouwproces.

Binnen de bouw zijn er verschillende soorten bouwprojecten te benoemen, te weten:
soorten projecten

Elk van de genoemde vormen kent zijn eigen problemen en risico’s. KPI-Projecten kan u op alle vormen begeleiden en ontzorgen middels projectmanagement volgens de GROTIK methodiek. De term GROTIK is een afkorting van stuurelementen in een bouwproject. Het maakt niet uit of het een beperkte renovatie betreft of een nieuwbouw van een groot kantoorpand. De stuurelementen blijven hetzelfde.

De stuurelementen zijn:
stuurelementen

Om opdrachtgevers zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en adviseren zitten we graag zo vroeg als mogelijk in het project aan tafel. Op die manier kunnen we onze kennis inzetten en gebruiken om het proces te bewaken en waar nodig te sturen zodat het meest efficiënt te werk gegaan wordt.

Gelet op de steeds strengere eisen aan prestaties van gebouwen en de verschillende duurzaamheidslabels voor gebouwen als bijvoorbeeld BREEAM en LEED is advisering op deze onderdelen een belangrijk onderdeel van het proces. Samen met vaste partners kunnen we ook op deze punten u als opdrachtgever adviseren en ontzorgen.

Onze belangrijkste diensten zijn:
belangrijkste diensten

 

Bent u geïnteresseerd, laat dan een bericht achter via de website of neem direct contact met ons op via de e-mail.

Neem nu contact op