Het realiseren van een mooi gebouw is belangrijk, echter het onderhouden en het mooi houden van het gebouw is even en wellicht nog wel belangrijker. Een goed onderhouden gebouw zorgt voor tevreden bewoners en lagere onderhoudslasten. Weten wat we voor u kunnen betekenen???

Onderhoudsmanagement en vastgoedinspecties zijn diensten waarvoor u bij KPI-Projecten op het juiste adres bent. Het feit dat we door Sertum erkend zijn als Integraal Inspecteur Vastgoed (bouwkundig) geeft aan dat we verstand hebben van zaken.’

Klik hier voor het register 

Aan de hand van de NEN 2767 deel 1 en 2 kunnen we uw gebouw inspecteren om op die manier de onderhoudsstaat vast te stellen. Desgewenst kunnen we aan de hand van de geconstateerde gebreken een meerjaren onderhoudsplanning opstellen.  Aan de hand van de meerjaren onderhoudsplanning kan een onderhoudsstrategie opgesteld worden die past bij uw bedrijf, uw gebouw(en) en de financiële mogelijkheden.

Onze vastgoedinspecties kunnen ook goed ingezet worden bij aan- dan wel verkoop van gebouwen om de staat bij aan- of verkoop vast te stellen en een inschatting te maken van de te verwachten kosten op de korte (0-1 jaar), middellange (1-5 jaar) en lange termijn (> 5 jaar). De uitkomsten van dit soort inspecties kunnen gebruikt worden voor onderhandelingen in een aankoop dan wel verkoopproces.

Samen met onze vaste partners kunnen we naast de bouwkundige inspecties ook de inspecties van elektrotechnische, werktuigbouwkundige en transport installaties uitvoeren.

Bent u geïnteresseerd, laat dan een bericht achter via de website of neem direct contact met ons op via de e-mail.